Beste koffie Rotterdam

Beste koffie Rotterdam

De beste koffie in Rotterdam vind je bij de speciale espressobar van Sound Kitchen – al zeggen we het zelf. Maar omdat we koffie serveren van Manhattan Coffee Roasters, de beste koffiebrander in Rotterdam, naast gebakjes en zoetigheden van de beste cafés en bakkerijen in Rotterdam zoals Francois Geurds en Harvest Café en Bakkerij, zijn we er vrij zeker van dat we een van de beste koffie-ervaringen in Rotterdam bieden.

Sound Kitchen Espresso Bar

Bezoek Sound Kitchen voor de beste koffie in Rotterdam

Manhattan Coffee Roasters

Ontdek de beste koffie in Rotterdam

Voor de beste koffie in Rotterdam is het belangrijk om rekening te houden met drie dingen: kwaliteit, creativiteit en comfort. Specialiteit Koffie belichaamt uitmuntendheid door zijn nauwgezette teelt, waarbij elke stap van het proces, van planten agronomie tot het branden, wordt uitgevoerd met precisie en zorg. De hoge kwaliteit is een bewijs van de expertise van toegewijde boeren, branders en barista’s die smaak, aroma en duurzaamheid vooropstellen, resulterend in een werkelijk uitzonderlijke koffie-ervaring.

Bij het serveren van specialiteit koffie in een café is het belangrijk om professioneel maar ook creatief te zijn. Weten hoe je koffie goed moet zetten, of het nu om een espresso of filterkoffie gaat, is hoe we het harde werk van koffieboeren eren terwijl we hun koffiebonen naar onze café klanten brengen. Het ontwerpen van koffierecepten voor ons menu die technieken optimaliseren om de koffie terroir te benadrukken, en tegelijkertijd aanpassen aan de beschikbaarheid van lokale ingrediënten zoals melk of mixers, is hoe onze barista’s creatief kunnen zijn in het uiten van verschillende smaken.

De beste koffie van lokale branders in Rotterdam

In verbinding staan met alles wat Rotterdam te bieden heeft, is een groot deel van wat we doen bij Sound Kitchen. Daarom is alles wat we in onze espressobar aanbieden zo lokaal mogelijk ingekocht. Onze langdurige relaties creëren waarde voor de volledige toeleveringsketen en benadrukken zowel milieutechnische als commerciële duurzaamheid.

Om de toeleveringsketen te verkorten, serveren we koffie van een van de beste lokale branders in Rotterdam – Manhattan Coffee Roasters. Onze nauwe samenwerking is wat helpt om onze koffie vers te houden en constant in rotatie om gasten periodiek nieuwe smaken en ervaringen te bieden.

Devialet Mania

Over Manhattan Coffee Roasters

Manhattan Coffee Roasters is opgericht in Rotterdam door doorgewinterde koffie-industrie professionals en kampioenen Ben Morrow en Esther Maasdam. Hun filosofie draait om hoogwaardige koffie met een persoonlijke verbinding met de oorsprong en de producenten, hen in staat stellend slimmer in te kopen en beter te branden.

Bij Sound Kitchen serveren we een verscheidenheid aan koffies van Manhattan die variëren van zeldzaam, uitzonderlijk, wereldklasse en zelfs microlots van wedstrijdniveau. Onze barista’s zijn er trots op elk van deze prachtige en unieke bonen te serveren zoals jij ze graag drinkt, van V60 pour overs tot single origin espresso’s of plantaardige cappuccino’s.

Waar muziek en koffie samenkomen

Wij houden van koffie en muziek – daarom is Sound Kitchen zowel een espressobar als een hoofdtelefoonwinkel. Hier kun je genieten van koffie terwijl je ons uitgebreide assortiment aan hoofdtelefoons, in-ear monitors, luidsprekers en meer