HiFi Rotterdam

HiFi Rotterdam

Wij kunnen ons geen mooiere plek bedenken in Rotterdam met het uitzicht op de iconische Euromast. Sound Kitchen ligt uniek in het hart van Little C, dat meermaals bekroond is voor architecturale vooruitstrevendheid, bouw en duurzame innovatie. 

Onze HiFi winkel in Rotterdam biedt een breed head-fi assortiment van noise-cancelling draadloze gesloten hoofdtelefoons tot high-end open-back hoofdtelefoons om nog dieper in uw favoriete muziek te duiken. Op zoek naar een nieuwe hoofdtelefoon versterker, netwerkspeler of juist producten om onderweg optimaal te kunnen luisteren? Onze experts zullen u begeleiden bij de juiste keuze. 

Muzikaal genieten staat voorop bij Sound Kitchen, wij bieden naast head-fi ook verschillende luidsprekers en soundbars van Devialet. Geniet van de Devialet Mania 360 graden bluetooth luidspreker met accu op iedere plek in huis of buiten in de tuin, de mogelijkheden zijn legio! 

Sound Kitchen Rotterdam - Headphone Store and Espressobar

Jouw specialist voor HiFi in Rotterdam

About Us | Headphone Store | Sound Kitchen Listening booth head-fi

Sound Kitchen is een HiFi winkel in Rotterdam met de mooiste HiFi producten en specifiek hoofdtelefoons, in-ears en alle versterkers en bronnen die nodig zijn om een nog diepere ervaring op te doen tijdens uw muzikale reis.

Wanneer er geluisterd wordt via een hoofdtelefoon of in-ears zal u direct merken dat je nog dichter en directer in de muziek zit. Details die eerder niet hoorbaar waren, zullen zich nu ontvouwen, zonder de beperking van de akoestiek van de ruimte. Speciale aandacht moet er ook zijn voor het comfort. Hoe de hoofdtelefoon aanvoelt op het hoofd is heel persoonlijk, daar kunnen onze HiFi experts u fantastisch bij begeleiden. 

Ontdek onze merken HiFi in Rotterdam

About us | Espressobar

Bij Sound Kitchen hebben we een breed aanbod aan prachtige hifi-merken. Denk hierbij onder andere aan Meze Audio, HiFiMAN, Audeze, Violectric, 64 Audio, FiR Audio, Final Audio, Sennheiser, Enleum, Repeat Audio en Focal. Ieder merk heeft zijn eigen signatuur en is op zijn eigen manier speciaal. Dit is dan ook de reden dat we bij Sound Kitchen vrijwel elke koptelefoon, IEM en versterker uit het assortiment op demo hebben, zodat u, onder het genot van een heerlijke kop koffie, rustig kunt luisteren naar wat het beste bij u past. Op deze manier kunnen we u verzekeren dat u de beste koptelefoon vindt voor uw budget, smaak en praktische benodigdheden.

Sound Kitchen werkt met een klein team van experts op het gebied van head-fi en hifi. Weet u nog niet zeker wat u wilt of vraagt u zich überhaupt af wat het voordeel is van een koptelefoon, vraag het dan gerust aan degene die op dat moment aanwezig is in de winkel. Wij geven u altijd het beste advies en luisteren naar uw wensen en behoeften. Zo zorgen wij ervoor dat u altijd met een fijn gevoel naar huis kunt na uw bezoek aan Sound Kitchen.

Waarom kiezen voor Sound Kitchen?

Parking Sound Kitchen at Little C Rotterdam

Bij Sound Kitchen zijn we trots op ons uitgebreide aanbod aan HiFi in Rotterdam. Hiernaast is ons team enthousiast over de verschillende mogelijkheden die ons aanbod biedt en staan we zeven dagen per week van negen tot vijf klaar om al uw vragen te beantwoorden. Het unieke concept van de winkel biedt u ook de mogelijkheid tot het drinken van een heerlijke kop koffie, thee, fris of choco tijdens het beluisteren van onze prachtige apparatuur. Genoeg redenen om te kiezen voor de Sound Kitchen! Kom gerust eens langs in onze winkel in Rotterdam. 

CONTACT

Sound Kitchen
Samuel Soesmanstraat 52
3015 GL Rotterdam
Tel: 010-3107945
info@the-soundkitchen.com

FIND US
OPENING HOURS
Monday 9:00 – 17:00
Tuesday 9:00 – 17:00
Wednesday 9:00 – 17:00
Thursday 9:00 – 17:00
Friday 9:00 – 17:00
Saturday 9:00 – 17:00
Sunday 10:00 – 17:00
JOIN OUR NEWSLETTER